Online medium Magdalena - Lenormandkaarten
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
RamStierTweelingen
KreeftLeeuwMaagd
WeegschaalSchorpioenBoogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
 
Mediums  
hulplijn  
 
  Verkrijg directe  
antwoorden  
 
       
  OnlineMedium.nl
  accounts
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading

Onlinemedium.nl - online medium Magdalena

online medium Magdalena


online medium Magdalena - Helderziend Helderziend   online medium Magdalena bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
online medium Magdalena - Lenormandkaarten Lenormandkaarten   online medium Magdalena bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
online medium Magdalena - Engelen energie Engelen energie  ik ben kaartlegster magdalena.

ik geef de mensen meer inzichten over hun verwachtingen en mogelijkheden.

ik help ze om samen een oplossing te zoeken en gebruik hierbij mijn gave en mijn verschillende soorten kaarten.


Getuigenissen over online medium Magdalena

De ervaringen van onze bezoekers op onlinemedium.nl over online medium MagdalenaHey, eerst en vooral een spoedig herstel.
Ik heb je gesproken eind november. Dezelfde week is jou eerste voorspelling al uitgekomen. Na 2 maand nog een voorspelling ivm de studierichting van mijn dochter. Nu nog wachten op de voorspelling ivm de liefde. Ging niet voor direct zijn, zei je toen. Als je er terug bent, wil ik je zeker terug horen. Verzorg je goed en tot dan.


Groetjes,
Martien.

    Getuigenis door Martien

Lieve Magdalena. Wat naar voor je. Heel veel beterschap en hopen op een spoedig herstel.

Veel liefs, Anita.

    Getuigenis door Anita

Lieve Magdalena,

Heel veel beterschap gewenst en een spoedig herstel. Dikke kus.

    Getuigenis door Ash

lieve mensen hiermee laat ik u weten dat ik even een stop inlas. Dit voor mijn eigen en wegens zware operaties.
Ik zal pas maart april terug aan de slag kunnen wegens revalidatie. Bedankt voor uw begrip xxx.

    Getuigenis door magdalena

wat een lieve, fijne vrouw.
Ze geeft een duidelijke benadering.
geen zweverig gedoe, gewoon antwoorden op vragen die je bezighouden.
en er echt wel op, telkens weer.

    Getuigenis door NICOLE

lief wijvie,

dank je voor je steun en geduld;). In wat onzekere tyden ondanks de Zon hehe.

Blij dat je er altyd voor me bent als ik t weer even moeilijk heb in deze onrustige tyd.

Wens je al het goede voor de kerst en wens je een super liefdevol en gelukkig 2016 op allerlei gebieden.
Dikke pakkerd
Yo.

    Getuigenis door Yolanda

Lieve Magdalena,

Ik spreek je al geruime tijd. Maar je bent en blijft een hele grote topper. Alles wat je tot nu toe hebt geroepen is uitgekomen. Of het ging om liefde, werk, vrienden of wat dan ook. Het klopt keer op keer weer.

Nu ben ik wel heel benieuwd na de laatste dingen die je me verteld hebt. Of deze ook zullen uitkomen. Maar ik twijfel er absoluut niet aan.

Wat ik trouwens wel al heel grappig vond. Zeker al 1,5 jaar geleden heb je geroepen dat ik een vast contract op me werk kreeg. Nu is het eindelijk zover en ik heb het gekregen. Super bedankt voor de steun die je me geeft.

Liefs je weet wel wie.

    Getuigenis door m

lieve Magdalena, wou je laten weten dat ik mijn theorie heb gehaald. Vroeg je vorige week ga ik hem halen en u zei gelijk ja. Ik sta van te kijken nu. Had echt geen vertrouwen in toen ik daar zat. Maar bedankt!.

    Getuigenis door Lint

Bedankt om mij vooruit te helpen, Magdalena het gaat traag maar zal het volhouden. Ik geloof er nog steeds in dikke knuffel.

    Getuigenis door christel

Lieve Magdalena, heb U al diverse keren gesproken, en steeds zegt U hetzelfde. Mijn voorspellingen zijn nog niet uitgekomen, maar als het zover is zal ik vreselijk dankbaar zijn. Het geeft me weer hoop en vertrouwen.

    Getuigenis door anoniem

Hei Magdalena, ik heb je verleden week gesproken je hebt me dingen gezegd die zijn allemaal uit gekomen. Ongelooflijk wat een prachtvrouw ben je, gretz Karine.

    Getuigenis door karine

je bleef volhouden dat het vandaag, ja vandaag in orde zou komen, en jawel. ik kon het op voorhand niet echt geloven maar je had gelijk.
Nu vol verwachting uitkijken naar de verdere voorspellingen die je deed.
Fijne dame met ongelooflijk lieve manier van praten, zonder sprookjes te vertellen. Nicole.

    Getuigenis door NICOLE

Jij bent zo ontzettend goed. Nadat ik je vandaag gesproken heb. Voel ik me zoveel beter. Ik ben heel benieuwd naar je voorspelling in oktober. Hopelijk komt deze uit. Dat zou echt super zijn. Dat zou voor mij eindelijk rust betekenen.

Je bent en blijft voor mij een topper. Je voorspellingen komen altijd uit.

    Getuigenis door m

Beste Magdalena, heb je gisteren gesproken en alles klopte je kan heel veel zeggen en je bent heel duidelijk over alles. Kan alleen maar zeggen je bent echt de beste top top top. Ik hoor je nog wel bedankt voor alles, lieve warme groet Simonne.

    Getuigenis door Simonne

Heb Magdalena net gesproken over mijn werksituatie en ze kon er heel goed op invoelen en gaf me veel info en inzicht in korte tijd. U bent een hele fijne en vriendelijke dame! Dank u.

    Getuigenis door s

Dag lieve Magdalena.
Bedankt lief bijzonder wonder weer voor de mooie oprechte antwoorden,. ij zijt een gezegend mens met deze gave,jammer dat de tijd alweer om was. HarteGroeten.

    Getuigenis door J

Topper.
Je gaf aan dat een bepaald persoon begin augustus bij mijn team zou komen. En ja hoor. Je hebt gelijk gehad. We gaan morgen alle papieren in orde maken. Nu ben ik heel benieuwd na de rest van de maand. Bel je snel

    Getuigenis door me

Wat is het fijn om met jou te praten. Tot nu toe alles wat je me verteld hebt is uitgekomen. Op 1 ding na. Maar ook dat zie je in september verbeteren.

Je bent echt een lieverd. Je houdt mensen ook niet onnodig lang aan de lijn en zegt waar het opstaat.

Met bepaalde dingen die je vertelde geloofde ik je niet. Ondertussen is dit helemaal bij gedraaid. Zoals '
B.v met het werk wat je zag liggen. Extra werk. Waarbij ik in de toekomst veel zou kunnen verdienen. Tot nu toe is er geen enkel woord van gelogen hihi.

    Getuigenis door m

Magdalena,

Het heeft lang geduurd eer ik je kon spreken, maar wat je me vertelde klopte allemaal. ik wou je nog bedanken voor al het moois wat je zag in mijn toekomst. Positieve en minder positieve dingen.

    Getuigenis door gaby

Lieve Magdalena,
Hartstikke bedankt voor je consult. Elke keer als ik gesproken heb voel ik me gerustgesteld, de meeste dingen van jouw zijn uitgekomen. Ik vind jouw de beste je bent echt top. Groetjes Shalini.

    Getuigenis door Shalini

Lieve Magdalena, Ik had geen vertrouwen meer en belde u of u enig tijdstip kon zeggen, Ik weet dat dit heel moeilijk is. U zag dat het in de vakantie zou beteren, Ik hoop het zo erg. Bedankt mij terug wat vertrouwen te geven want ik ben op, op, op. Ik hou je zeker op de hoogte. Heel veel dank Magdalena. Voor u lijkt het zo normaal, u bent zo zeker, maar voor mij is het natuurlijk zo moeilijk om af te wachten. Maar als dit uitkomt schrijf ik hier 20 bladzijden vol lof over u hoor, Ik ben nu al vol lof, maar dan zal het nog meer zijn. Veel liefs

    Getuigenis door anoniem

Beste Magdalena,
Heb je ondertussen aan de lijn gehad en meer duiding gekregen. nog steeds verwonderd en vol ongeloof maar vol vertrouwen door de dingen die je aanvoelt en de manier waarop je het brengt.
Ik hou je op de hoogte.!
Al vast oprecht bedankt!!
Liefs, P.

    Getuigenis door Patricia

Beste Magdalena.
Een aantal dagen geleden belde ik jou en was totaal van mijn melk, begon spontaan te huilen hoe jij ALLES zo vlot uit mijn verleden en heden tot in detail kon beschrijven.
Heel graag had ik jou opnieuw zo snel als mogelijk weer gesproken i.v.m wat je zei over de toekomst want dat lijkt me zo onwaarschijnlijk, maar door al die andere rake dingen begin ik toch sterk te twijfelen en ben ik behoorlijk in de war.
Helaas ben je niet zo veel online dus ik wacht vol ongeduld.
Liefs, Patricia.

    Getuigenis door Patricia

Lieve Magdalena, dank u wel voor de hoop die u mij gegeven heeft. Alles wat u mij verteld heeft, is uitgekomen. Alles!! Uw voorspellende gave is echt niet te evenaren. Door u bleef ik er in geloven en had ik een houvast. Dank u wel daarvoor, lieve Magdalena! U zegt dat de rest ook goedkomt en als u dat zegt, dan is dat ook zo. Dat weet ik uit ervaring. Ook de voorspellingen betreffende mijn dochter zijn uitgekomen, zelfs in de week die u genoemd heeft. Ongelooflijk, ik sta er versteld van! Lieve Magdalena, u bent een BRILJANT medium en een zeer lieve dame. Ik bel u altijd heel graag en zal dat zeker nog vaker doen. Nogmaals duizend maal dank, veel liefs en tot gauw.

    Getuigenis door anoniem

Magdalena,
Je bent direct, to-the-point en steeds juist in je verklaringen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. Je bent echt top.
Groetjes

    Getuigenis door M

Waow! Dit heb ik nog niet dikwijls meegemaakt. Zoveel info in heel korte tijd. En ik moest geen woord zeggen. Alles wat ze zei, was de nagel op de kop. Als je wil weten hoe het zit, dan hoef je er maar 1 te bellen. Duidelijkheid geeft rust, ervaar ik. Hoe cknfronterend het ook is. Bedankt.

    Getuigenis door Lies

Afgelopen maandag heb ik u voor het eerst gebeld. U weet zaken heel duidelijk te plaatsen, en bent een heel prettig persoon! U beschrijvingen zijn kloppend. Ik vond het een erg fijn gesprek. Via deze weg wil ik u bedanken.

Groetjes, Karin.

    Getuigenis door Karin

Lieve Magdalena,

Ik bel u de laatste tijd vaker dan anders ivm de situatie met mijn ex-vriendje en nu ook de laatste ontwikkelingen op mijn werk.
Een hectische en heftige tijd maar u blijft bij uw inzichten en dat geeft mij weer vertrouwen.
U bent altijd geduldig en super fijn om mee te praten.

Tot snel weer, liefs x.

    Getuigenis door C

Lieve Magdalena, U bent echt een waanzinnig goed medium! U voelde een vertraging bij het gesprek van donderdag en het is waar. Het is verplaatst naar volgende week. Ik bel u met grote regelmaat, want u voelt het altijd heel goed en zuiver aan. Het komt altijd uit bij u. Door uw helderziende en heldervoelende gaven zijn er heel veel dingen aan het licht gekomen en daar gaan we ook verder mee. U bent een hele lieve vrouw waar ik heel graag mee praat. Ik houd u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dank u wel voor alles, lieve Magdalena. Veel liefs en tot gauw.

    Getuigenis door anoniem

Lieve Magdalena , nog een keer !

Ik belde je voor de liefde van mijn leven. Je voorspellingen zijn stuk voor stuk uitgekomen, ook wanneer ik dacht dat het niet kon. Klopte het wat u zei ! U behoort absoluut bij de top op deze lijn.

    Getuigenis door Evelien

Lieve Magdalena, je bent echt een topmedium, zeer eerlijk en duidelijke antwoorden en inzichten. Er zijn al enkele voorspellingen uitgekomen op korte termijn,jij staat echt in het Licht, ook zorg je ervoor dat we op ons levenspad blijven en dat vind ik er zo mooi aan.

beste mensen wil je echt de waarheid horen dan raad ik jullie aan om haar te bellen, dankjewel Magdalena voor wat je allemaal doet.

    Getuigenis door Anita

Lieve Magdalena, Ik wil je bedanken voor je fijne consult vanmorgen . Je vertelde mij de dingen heel duidelijk zonder veel vragen te stellen ik hoop dat alles uitkomt wat je mij verteld hebt. Ik vindt je echt een heel eerlijk en zuiver medium en raad mensen aan die duidelijke en eerlijke antwoorden willen magdalena te bellen. Groetjes

    Getuigenis door anoniem

Bedankt Magdalena,

Ben het meisje met jongen uit Hamburg. Je bent heel eerlijk en ook zeg je waaraan ik moet werken. Contact is nog niet helemaal zo als toen, maar dat komt wel weer. Ik laat je weten als het zo ver is.

Bedankt.

    Getuigenis door Anoniem

Dank je wel! Je bent top. Benieuwd of ik je snel mag laten weten dat we verhuizen en er in november en dik buikje komt.
Tot hiertoe was je juist, dus ik kijk er naar uit.

    Getuigenis door Meisje van daarnet

Lieve Magdalena, heel veel sterkte en beterschap de komende tijd.
Dan hoop ik ook mooie en goed bericht te kunne geven over xanthos en mij. xx

    Getuigenis door anita

Lieve medium Magdalena

Ik wou je even veel succes en sterkte wensen met je aankomende operatie en ik denk aan u.

Je bent een topper en bent echt begaan met de mensen en hoop dat wat je mij allemaal verteld heb,dat dat gauw waarheid gaat worden,maar daar heb ik alle vertrouwen in,maar ik spreek u over een tijdje weer,en dat ik u dan kan vertellen dat er heel veel veranderd is voor mij op veel gebieden.

Veel liefs van mij in licht en liefde
xxx

Evelien

    Getuigenis door Evelien

Hej Magdalena,

Hoe slecht het ook was. Hoezeer je ook gelijk had. Je zag vorig jaar rond maart/april een verlies in mijn kaarten liggen.

Voor deze keer moet ik het zeggen. Maar helaas heb je hierin gelijk gekregen. Een hond is overleden die mij erg dierbaar was. je gaf daarin ook aan dat het voor mij daarna bergopwaarts ging met alle ellende die ik al had gehad. Dat is nu even afwachten. Maar ga ervan uit dat je hierin ook gelijk gaat krijgen. Als je zoiets als dit al zit liggen ben je echt heeeeel erg goed.

Het extra werk dat je altijd zag liggen in maart is ook uitgekomen. Wat je ookal aangaf.

Ik had je hierover al gebeld. Maar je bent echt een topper.
Heel veel succes met de operatie en we spreken je over 2 maanden.

Liefs

    Getuigenis door madelon

Lieve Magdalena of wel, de top van deze lijn.

Uw voorspelling is uitgekomen mbt het grote geldbedrag, zelfs de tijd klopt! Zonder iets te zeggen wist u precies wat er aan de hand was en wat er momenteel speelt. Andere voorspellingen (einde werk, nieuw begin) is ook uitgekomen. Kortom u bent een vd beste zoniet de beste en vertrouw volledig dat andere voorspellingen ook uit zullen komen.

Tot snel. X

    Getuigenis door rita

Lieve Magdalena!! Ik heb echt een GEWELDIGE reading van u gehad. Ik ben ontzettend onder de indruk van uw gave. Zonder iets te vragen weet u precies wat er gaande is in mijn leven en vertelt u hoe het gaat lopen. U bent echt een wondertje!!! Het klopt allemaal exact wat u doorkrijgt, ik sta er nog steeds versteld van. Heel veel dank, lieve Magdalena, ook voor uw lieve woorden. U bent een schat. Heel veel sterkte met uw operatie eind maart...ik zal aan u denken. Veel liefs en tot gauw! xxx

    Getuigenis door anoniem

Super ! Geeft details, vertelt uit zich zelf, geeft duidelijke richtingen op heel korte termijn dat voor je ligt! Buitengewoon super! Top! Ik bel bijna wekelijks en is men rots. Mijn houvast, geeft vertrouwen door haar openheid. Thanks

    Getuigenis door Am